У Тернопільській області опрацьовано вже 97,21%  протоколів. Згідно даних ЦВК, Петро Порошенко отримав 46.68% голосів, Володимир Зеленський – 50.40%.

Про це повідомляє НОВА… з посиланням на Погляд.

За Володимира Зеленського найбільше голосів віддали в м.Збараж (межі: місто Кременець, Збаразький, Лановецький, Підволочиський, Шумський райони, частина Кременецького району). Петра Порошенка найбільше підтримали на окрузі №165.  Центр — місто Зборів. Межі: місто Бережани, частина міста Тернополя (виборчі дільниці № 611092 — 611095), Бережанський, Зборівський, Козівський, Підгаєцький, Тернопільський райони, частина Кременецького району.

Без прикрих несподіванок не обійшлося. На виборчій дільниці у м. Козова помер 75-річний чоловік. Він встиг отримати бюлетень і проголосувати. Але, при виході з кабінки, йому раптово стало погано.

На одній з виборчих дільниць Шумщини виборець побив поліцейського, повідомляє ГУНП у Тернопільській області. Знаходячись у стані алкогольного спяніння, чоловік вчинив скандал на виборчій дільниці.  А, коли правоохоронець спробував  його заспокоїти, вдарив його у обличчя та руку.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #результат, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: