Не можна так зневажати 45 мільйонів українців

Опубліковано:
19 Квітня, 2019

Хіба прийнятним є ситуація, коли хтось диктує свої правила, ставить свої умови, які вигідні для нього, а не для простих українців?! 

Ситуація із підняттям цін на газ завжди мала гучне критичне віддзеркалення у населення України. Але, одна ситуація, коли підняття цін є вимушеним і неминучим, а зовсім інша – коли державна! компанія НАК «Нафтогаз України» диктує свою ціну без раціонального обгрунтування своїх дій. В той час, коли кон’юнктура ринку дозволяє не піднімати ціни і Уряд прийняв відповідну постанову, зобов’язавши Нафтогаз продавати газ населенню дешевше за 8555 грн. за тис. куб газу.

Невже НАК «Нафтогаз України» нехтує й зневажає 45 мільйонів українців? 

Впевнена позиція Уряду – досить! Не можна ставити бажання збагатитись вище інтересів простих людей! Уряд дав Нафтогазу 7 днів, щоб повідомити українців про зниження ціни на газ вже з травня 2019 року.

Отож, відлік часу для Коболєва розпочався! Якщо до 24 квітня не буде повідомлено про зниження ціни на газ, Кабмін голосуватиме за відставку голови правління Нафтогазу А. Коболєва.

 
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #газ, #населення
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: