Із загальним переохолодженням тіла та обмороженими кінцівками в реанімаційне відділення Кременецької лікарні швидка доправила чоловіка. Місцевий житель 1949 року народження зловживав алкоголем.

Неодноразово потрапляв до лікарні в зимовий період з переохолодженням, а також лікував руки та ноги після обмороження. Та цього разу врятувати життя потерпілому медикам не вдалося.

Останній рік за чоловіком доглядала його донька. Жінка каже, що батько вів бродячий спосіб життя та шукав будь-якої нагоди, щоб випити. А на прохання залишатись вдома не реагував. Востаннє донька бачила батька два тижні тому. Тож протягом цього часу самостійно намагалася його розшукати, та його ніде не було.

17 квітня чоловіка помітили поблизу одного з приватних господарств в селі Горинка. Небайдужі викликали швидку допомогу. Та вже в лікарні чоловік помер.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #переохолодження, #смерть, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: