Андрій Горбатюк, якого підозрюють у вбивстві тату-майстрині, планував самогубство

Опубліковано:
19 Квітня, 2019

Андрій Горбатюк, якого підозрюють у вбивстві тату-майстрині, під час суду поспілкувався з журналістами. Хлопець зазначив, що шкодує про скоєне і навіть хотів вчинити самогубство. Розповів усе у деталях, як трапився цей випадок, – пише Доба.

— На фоні того, що мене часто зачиняли в реабілітаційних центрах у мене якби “здвіги” по цьому поводу і ми почали з нею на цю тему говорити. Вона чи то різко підійшла до мене, чи щось інше, я не пам’ятаю, я вже був над її тілом, коли почав щось усвідомлювати, — розповів Андрій.  

Також тернополянин з татуйованими очима сказав, що конфлікту з Тетяною у нього не було. На запитання про те, чи вживає він наркотики, Андрій від відповіді утримався. 

Нагадаємо, підозрюваного звинувачують у вбивстві своєї знайомої. Злочин трапився в ніч з 15 на 16 квітня. Саме тоді тернополянин прийшов до давньої знайомої, аби завершити раніше набите тату. Вони зустрілися в помешканні майстрині. Коли жінка почала повчати клієнта, як “правильно жити”, він розізлився та схопив ніж. Суперечка переросла у вбивство. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Горбатюк, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #самогубство, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: