6 мільйонів доходу та майже 2 мільйони в готівці: Один із найбагатших чиновників Тернопільщини розповів про статки своєї сім’ї

Опубліковано:
18 Квітня, 2019

Мова йде про родину заступника голови Тернопільської обласної державної адміністрації Ігоря Вонса.

За даними видання Репортер, родина чиновника, за минулий 2018 рік заробила більше шести мільйонів гривень, при чому левову частку – 4 936 881 гривень від підприємницької діяльності отримала дружина Ігоря Вонса – Мар’яна Володимирівна. Також за минулий рік жінка заробила 60 тисяч гривень роботи за сумісництвом та 10 тисяч 320 гривень державної соціальної допомоги при народження дитини. 

Сам же чиновник вніс у сімейну казну за минулий рік 324 930 гривень зарплати на посаді заступника голови ТОДА у  і ще майже 800 тисяч гривень Ігор Васильович отримав у якості роялті – винагорода за право користування авторськими чи суміжними правами. 

З нерухомості, родина заступника голови ТОДА має дві квартири у Тернополі, площами – 287,3 метра квадратних та 68,1 метр квадратний, а також будинок у Збаразькому районі, площею 84,3 метри квадратних.

Крім того у родині Вонсів є дві земельних ділянки площами – 2500 та 961 метрів квадратних.

Щодо транспорту, то на Мар’яну Володимирівну Вонс зареєстровано автомобіль “Ауді Q 7”.

 

Вдома родина чиновника зберігає 40 тисяч доларів і ще 650 тисяч гривень, та близько 500 тисяч гривень на банківських рахунках.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вонс, #декларація, #дохід, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: