Заберіть дітей від екрану або що зробив із собою хлопець, якого підозрюють у вбивстві

Опубліковано:
17 Квітня, 2019

Ось яким він був, а яким став. 25-річний тернополянин Андрій Горбатюк був миловидним студентом. Красивий хлопець із довгим волоссям. Та одного разу він захотів стати несхожим на інших і перетворився у справжнього темного ельфа.

null

Спершу наростив собі ікла. Далі розрізав язик на дві частини, змінив форму вух і татуаж очей (ін’єкційне заливання чорною фарбою білка), який йому зробив знайомий. Це таки принесло хлопцю популярність, адже його почали запрошувати на різні телешоу. Зокрема, брав участь у програмі «Говорить у показує Україна». Чому хлопець захотів перетворити себе на чудовисько – невідомо.

Та тепер його підозрюють у вбивстві 27-річної тернополянки Тетяни Подвашецької, яка разом із чоловіком Русланом мали власний тату-салон. Ймовірно, вони товаришували, а Руслан – той майстер, що і робив Андрію татуаж очей. Дівчину знайшли мертвою, а на її тілі було кілька ножових поранень. Чи справді її вбив Андрій Горбатюк – поліцейські встановлюють. Поки він – головний підозрюваний. Хлопця оголосили у розшук.

null

 

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вбивство, #Горбатюк, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #розшук, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: