Нові партії повинні об’єднатися і разом йти до Парламенту: Українська Галицька Партія

Опубліковано:
17 Квітня, 2019

Нові партії повинні об’єднатися і разом йти до Парламенту вже цієї осені.  Про це заявив під час ефіру на каналі “Еспресо” голова Політради Української Галицької Партії Роман Лозинський.

“Я сподіваюся, що молодим політикам і новим партіям вистачить розуму об’єднатися і запропонувати на осінь конкурентну пропозицію. Я насправді адепт партнерства і спільних дій. Переконаний, що об’єднавшись, можна досягнути набагато більше. На жаль, українці вміють об’єднуватися, коли все погано”, –  зазначив Роман Лозинський.

Він вважає, що зараз українці мають вибір не між Петром Порошенком і Володимиром Зеленським. Мова йде про збереження України чи відкат до “руского міру”.

Також в Українській Галицькій Партії переконані: загроза державі настільки велика, що тут не можна мовчати, не можна чекати попутного вітру. Саме зараз треба мати чітку позицію.

“Наша позиція проукраїнська. Ми зараз обираємо не прізвища, а курс держави. А, можливо, й чи бути Україні, чи ні. Не маємо права схибити та злегковажити”, – коментує Ірина Яремчук, заступниця голови Політради Української Галицької Партії.

Нагадаємо, Українська Галицька партія у другому турі президентських виборів попри багато зауважень першою відкрито підтримала Петра Порошенка.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #лозинський, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #угп
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: