«Опілля» підтримало чемпіонат України з волейболу між дівчатами з вадами мови та слуху

17.04.2019 10:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Галина Кіт

16 квітня у Тернополі розпочався чемпіонат України з волейболу між дівчатами з вадами мови та слуху. Такий турнір проводять у нашому місті вперше. Чемпіонат триватиме п’ять днів. На спортивному полі зустрінуться 6 команд з Києва та 5 областей -  Одеської, Закарпатської, Кіровоградської, Житомирської та Тернопільської.

Спортивний захід організував Тернопільський регіональний центр з фізичної культури спорту людей з інвалідністю за підтримки «Корпорації «Опілля».

null

- Свого часу я сам активно займався спортом, зокрема футболом та боксом. Спорт – це виховання характеру і командного духу. Ми підтримуємо розвиток спорту на Тернопільщині, бо окрім гарту, це ще й візитівка нашого краю. Ми, як соціально відповідальний бізнес, повинні підтримувати спорт, і в першу чергу спорт серед особливих людей, - зазначив голова наглядової ради «Корпорації «Опілля» Ярослав Джоджик.

У перший день чемпіонату зіграли три гри: Київ-Кіровоград – 3:0, Тернопіль-Одеса – 3:0, Житомир –Закарпаття – 3:1.

Триватиме Чемпіонат України з волейболу жіночих команд з порушенням слуху у спортивному залі Тернопільського національного педагогічного університету до 20 квітня.

Детальніше про чемпіонат у сюжеті від УА:Тернопіль:

Варто зазначити, що «Опілля» належить до українських виробників, які активно підтримують розвиток спорту, зокрема надають підтримку місцевій команді регбі, українським біатлоністам та дитячим футбольним організаціям.

null

 

null

 

null

 

null

 

null

Галина Кіт, фото автора


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі