Ольга Шахін підтримала юних медійників з «КіноХвильки»

Опубліковано:
17 Квітня, 2019

У Тернополі вже втретє відбувся Всеукраїнський фестиваль дитячого кіно, анімації і телебачення «КіноХвилька», сприяння у проведенні заходу надала і тернопільська меценатка Ольга Шахін.

За її словами, кінематограф – це та сфера, де тернопільські діти можуть не тільки проявити свої таланти, але й опанувати перспективні професії.

«Я підтримую «КіноХвильку» тому, що вважаю, що через візуальне мистецтво і зокрема через кінематограф, наші діти можу більш широко розкрити свої таланти. А в тернопільської малечі їх чимало. Українське кіно розвивається стрімкими темпами, а тому для дітей та молоді – «КіноХвилька» також дає можливість визначитися з майбутньою професією, яка буде затребувана на ринку праці», – коментує Ольга Шахін.

null

Відома тернополянка разом із учасниками та організаторами Фестивалю взяла участь в екологічній акції – в рамках «КіноХвильки» у парку Національного Відродження висадили алею тернопільських дитячих медіа-, кіно-, телепроектів і студій.

«До висадки дерев долучилася, бо спільна справа з юним поколінням – це завжди неоціненний досвід. Дуже важливо спілкуватися з дітьми, молоддю, намагатися зрозуміти їхній світогляд. З іншого боку – поділитися власним досвідом. А разом зробити Тернопіль ще більш зеленим та затишним – гідна справа! Вже з приємністю уявляю, як через кілька років ми такою ж дружною компанією, будемо ніжитися в тіні цих дерев», – зазначила Ольга Шахін.

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #кінохвилька, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #шахін
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: