У Тернополі уже близько 400 учасників ООС/АТО отримали безкоштовне протезування зубів

Опубліковано:
17 Квітня, 2019

У Тернополі учасникам бойових дій в ООС та АТО проводять безкоштовне зубопротезування. Цей обласний центр став одним із перших міст України, де з початку 2015 року проводять безоплатне високотехнологічне зубопротезування військовослужбовцям, які захищають територіальну цілісність нашої Вітчизни. Як повідомив завідуючий ортопедичним відділенням Тернопільської міської комунальної стоматологічної поліклініки Валерій Кучер, за цей час стоматологічну допомогу отримали понад 1000 військовослужбовців, а, зокрема, протезування зубів – майже 400 захисників Батьківщини.

– Ми дякуємо українським воїнам за те, що вони захищають нас ціною власного здоров’я від агресора та стараємося максимально допомогти людям, які боронять нашу країну і надаємо їм високопрофесійну безкоштовну терапевтичну, хірургічну та ортопедичну стоматологічну допомогу. У нашій поліклініці замкнутий цикл виготовлення зубних конструкцій і висококваліфіковані стоматологи, – зазначив Валерій Кучер.

Безкоштовне зубне протезування для учасників бойових дій здійснюється відповідно до комплексної програми міської ради «Здоров’я громади» та фінансується у повній мірі з місцевого бюджету Тернополя.

Василь Лабай, спеціальний кореспондент Інформагентства Міноборони

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #військовий, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #протезування, #стоматолог, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: