У Теребовлі завершується будівництво казарм покращеного планування для майже 400 контрактників-артилеристів

Опубліковано:
15 Квітня, 2019

На Тернопільщині у райцентрі Теребовля на фінішну пряму вийшло будівництво казарм покращеного планування для військовослужбовців служби за контрактом окремої артилерійської бригади оперативного командування «Захід». Загалом у цьому місті здійснюється будівництво трьох житлових споруд. Як повідомив заступник начальника управління – головний інженер Західного територіального квартирно-експлуатаційного управління полковник Василь Стеців у цих казармах покращеного планування невдовзі проживатимуть 375 військовослужбовців.

– Зовнішні роботи по фасаду уже практично завершено та на даний час триває облаштування в середині приміщення, так звані внутрішні оздоблювальні роботи – сантехнічні та електромонтажні. Після цього залишиться встановити меблі та здійснити благоустрій території, – зазначив полковник Василь Стеців.

Очікується, що завершальний етап будівництва казарм у Теребовлі триватиме півтора-два місяця і після цього  житло можна буде вводити в експлуатацію. Загалом на спорудження трьох двоповерхових будівель у Теребовлі із державного бюджету України було виділено майже 44 мільйони гривень.

Василь Лабай, спеціальний кореспондент Інформагентства Міноборони

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #військо, #казарва, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #теребовля, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: