На Тернопільщині чиновників пересадять на велосипеди

Опубліковано:
13 Квітня, 2019

Чортківська міська рада запрошує працівників компаній, організацій та установ та всіх мешканців нашого міста разом відкрити велосезон у Чорткові та взяти участь у флешмобі “Велосипедом на роботу” у п’ятницю, 19 квітня. Учасників флешмобу чекатиме на центральній площі Героїв Євромайдану запашна кава, фото на згадку і конкурси, – пише Тернопільська липа.

Ми хочемо, усе більше жителів Чорткова користувались велосипедом як транспортом для щоденних поїздок на роботу, навчання чи у справах. Впевнені, що такі зустрічі надихають і заохочують все більше людей вибирати велосипед замість авто або маршруток, адже це не тільки здорОво, економічно, екологічно, а й весело! Поїздка на роботу велосипедом, окрім того, що є безпечною, зручною та комфортною, бадьорить краще за будь-яку каву.

“Їзда на велосипеді не лише збільшує рівень гормонів щастя, підвищує життєвий тонус і продуктивність, але й покращує якість життя людей у місті. Для компаній та організацій це чудова можливість для командотворення і створення позитивного корпоративного іміджу. Для міста створення умов для пересування велосипедом зменшує затори, шкідливі викиди в повітря та витрати на охорону здоров’я.

На центральні площі буде проведено конкурси: «Найстильніший велосипедний look» та «Найчисельніша корпоративна команда», в якому визначимо найчисельніші колективи (у процентному відношенні до загальної чисельності колективу), які приїхали на велосипедах, у категоріях: приватний бізнес, державні установи, та інші організації.
Програма зустрічі «Велосипедом на роботу»:
8.00 – зустріч усіх на центальній площі , реєстрація учасників, ранкова кава
8:15 – 8.45 – проведення відкритих конкурсів ««Найстильніший велосипедний look», «Найчисельніша корпоративна команда
8:45 – 9.00 – нагородження переможців,спільне фото

З будь–яких організаційних питань просимо звертатися у відділ муніципального розвитку, інновацій та енергоефективності міської ради (2 поверх , 18 кабінет) за тел. 097-476-94-40, ел.пошта: developchortkiv@gmail.com

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #велосипед, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #чиновник
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: