Нещасний випадок на горі Боні у Кременці розслідують поліцейські

13.04.2019 21:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Анастасія Квітковська

Того дня майстер виробничого навчання Почаївського училища разом із чотирма першокурсницями в селі Великі Бережці прибирали біля сміттєзвалища. Пообіді учениці попросили вчителя, щоб він повіз їх на екскурсію до руїн замку у Кременці.

Коли підлітки вийли на гору, одна з дівчат вилізла на стіну, щоби сфотографуватися. Проте не зогла стримати рівноваги і впала з п’ятиметрової висоти. А тоді скотилася з пагорба на 30 метрів вниз.

16-річна дівчина із з закритою черепно-мозковою травмою, травмою шийного відділу хребта, рваної раною підщелепної ділянки потрапила в реанімацію. Зараз її життю нічого не загрожує.

За те, що недодивився за ученицею, доведеться відповідати викладачеві. Йому поліцейські інкримінують статтю 137 частину 1 ККУ - Неналежне виконання обов’язків щодо охорони життя та здоров’я дітей. Триває слідство.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі