Житель Тернопільщини «підмітатиме вулицю», бо вдарив сусідку граблями

13.04.2019 14:43   Джерело: Терноград
Опубліковано : Новини Тернопілля

У Лановецькому районі чоловік вдарив сусідку граблями по нозі, відтак відправив її 20-денне лікарняне, - пише Терноград.

Тепер за скоєне забіяка має відпрацювати 180 годин громадських робіт та сплатити матеріальну та моральну шкоду.

Випадок трапився ще у травні 2017 року, а крапку суд поставив 2 квітня 2019 року. Сусіди, як випливає із матеріалів справи, конфліктували не вперше. Того дня сварились між собою чоловіки, згодом підійшла і дружина одного з них, яка також  долучилась до сварки. Як результат – сусід вдарив держаком від грабель, які мав при собі, жінку по нозі.

Свою вину у вчиненому  у суді сусід не визнав. Мовляв, то його вдарив палкою чоловік потерпілої та, відібравши в нього граблі, хотів вдарити ще й ними. Однак він відскочив, а сусід попав ними по нозі своїй дружині.

Незважаючи на невизнання своєї вини, суд дійшов до висновку, що його вина повністю доведена зібраними доказами, показами свідків. Врешті суд визнав чоловіка винуватим у вчиненні злочину за  ч. 2 ст. 125 КК “Умисне легке тілесне ушкодження” та присудив покарання у вигляді 180 годин громадських робіт. Також суд задовольнив частково цивільний позов потерпілої, сказавши стягнути з обвинуваченого на її користь 1041 грн матеріальної шкоди та 15 тис. моральної.

Ольга КРАВЕЦЬ


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Терноград  

Коментарі