Чоловік, який майже півроку не міг згадати, хто він і звідки, нарешті знайшов рідних

Опубліковано:
12 Квітня, 2019

Історія як у кіно і, на щастя, зі щасливим завершенням трапилась у Бережанах. Понад 5 місяців в Бережанській лікарні жив чоловік, який втратив пам’ять і не зміг пригадати, хто він.

Наприкінці листопада минулого року  зі зламаною рукою у медзаклад його привели небайдужі. Чоловікові надали допомогу, але на запитання про його місце проживання, а також ім’я та прізвище, чоловік відповісти не зміг.

Пошуком родичів невідомого займались поліцейські. Інформацію про нього розіслали в усі ЗМІ, та чоловіка так і ніхто не впізнав. Шукали і по сусідніх областях, оскільки спілкувався він з не характерним для нашого регіону  акцентом. Результат дало поширення інформації про чоловіка у соцмережах та на центральних телеканалах. Виявилось, що невідомий – із села Андрушки Попільнянського району Житомирської області, а до того проживав Лановецькому районі. Ймовірно тому він і приїхав на Тернопільщину.  

Поліцейські придбали житомирянину квиток на автобус. Нарешті чоловік, що заблукав, вирушить додому, де його зустрінуть рідні.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #розшук, #тернопіль, #тернопільські новини, #чоловік
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: