Наприкінці 2018 року до керівника обласної філії «Укрінтеравтосервіс» звернувся місцевий підприємець.  Чоловік хотів взяти участь у конкурсі на право здійснювати перевезення пасажирів автобусним маршрутом, проте не мав необхідних сертифікатів відповідності на транспортні засоби.

Чиновник же, не маючи відповідних повноважень, пообіцяв посприяти у виготовлені необхідної документації та допомогти успішно пройти конкурс. Та небезкоштовно. За виграшне місце у конкурсі перевізників хабарник службовець запросив 1500 доларів, а згодом ще 10 тисяч гривень за виготовлення відповідних сертифікатів. Забрати гроші у перевізника та передати керівнику мав працівник філії, який навіть не здогадувався, що сам став учасником злочину.

Вимагача поліцейські затримали після отримання неправомірної вигоди. Підозрюваному обрали міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту. Міру покарання йому обере суд.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #злочин, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #хабар
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: