У Тернополі відбулась визначна подія – область офіційно приєдналася до цифрових областей України

Опубліковано:
11 Квітня, 2019

9 квітня 2019 року відбулась визначна подія, презентація одного із найпотужніших інструментів, які повсюдно впроваджуються у нашій державі – Геопорталу містобудівного кадастру, – пише Погляд.

Геопортал містобудівного кадастру Тернопільської області – картографічний інтернет-ресурс, який виступає єдиною точкою доступу до великої кількості інформаційних джерел даних з системою інструментів перегляду та пошуку географічної інформації, її візуалізації, завантаження та поширення.

Геопортал містобудівного кадастру Тернопільської області

Сьогодні вже можна констатувати приємний факт, що Тернопільська область офіційно приєдналася до цифрових областей України. І за офіційними даними стала 14 областю в Україні, де функціонує обласний геопортал містобудівного кадастру

Запрошуємо голів ОТГ, архітекторів та землевпорядників приймати подекуди доленосні рішення та долучатись до приєднання Вашого ОТГ або ж району до Геопорталу містобудівного кадастру Тернопільської області.
Варто зазначити, що Наша держава рухається до громадянського суспільства, всі ми розуміємо важливість відкритості та прозорості в тому числі у веденні містобудівної документації.

Переглянути сучасні рішення для підвищення роботи муніципалітетів

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #мережа, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #проект, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: