Тернополянка, у якої поцупили телефон у пабі «Файне місто», знайшла крадійку через рік

Опубліковано:
10 Квітня, 2019

Забутий у вбиральні телефон знайшла через рік. Тернополянка Olia Shchur розповіла про продовження історії крадіжки в пабі “Файне місто”, – пише Доба.

Нагадаємо, що 20 жовтня 2018 року у себе на сторінці в мережі фейсбук вона написала, що випадково забула телефон у вбиральні пабу “Файне місто”. Повернулась за ним через 10 хвилин, проте мобільного там вже не було. 

Знайшовся телефон через рік. Поліція отримала дані, коли через кілька місяців злодійка включила мобільний.

— У історії є продовження…Рада повідомити, що сьогодні відбулося перше судове засідання у справі викрадення телефону 19 жовтня 2018 р. Хоча і відповідач не з’явилась, однак мій телефон уже повернули.  Дякую працівникам поліції, слідчим, прокурору за оперативну роботу, та кожному хто мене підтримував і не залишився байдужим. Цей випадок довів існування справедливості, і в будь якому випадку відстоюйте свої права! — зазначила Оля. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #злочин, #крадіжка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: