Олег Барна прокоментував конфлікт з активістом

Опубліковано:
9 Квітня, 2019

Депутат від БПП Олег Барна прокоментував конфлікт з членом команди Зеленського Святославом Юрашем, який стався за лаштунками телеканалу Zik.

У телефонному коментарі ТСН він запевнив, що не тримав за горло опонента, а притримував, і за свій вчинок готовий перепросити.

“Ніхто людину за горло не хватав. Ну я комір тримав, нікого за горло не хватав, ну навіщо просто брехати. Це мої емоції. Я прошу перед всіма вибачення, готовий навіть відшкодувати за сорочку, якщо вона порвалася. Чи може він сам її порвав, питань немає”, – прокоментував Барна.

Як відомо, відео з камер спостереження зафіксувало, як Барна хапає Юраша за комір і тривалий час щось наполегливо пояснює. Згодом Юраш виклав фото порваної сорочки. За його словами, Барну роздратувала згадка в ефірі Іловайського котла із закидами на адресу президента, що він у той час приймав парад на День Незалежності.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #барна, #бійка, #скандал
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: