На Тернопільщині оштрафовано депутата, яка проголосувала за виділення землі своєму чоловікові

Опубліковано:
9 Квітня, 2019

За неповідомлення у встановлених законом випадках і порядку про наявність реального конфлікту інтересів та вчинення дій в умовах реального конфлікту інтересів, депутата однієї із  сільських рад Бучацького району притягнуто до адміністративної відповідальності.

Працівниками поліції, за погодженням з прокуратурою області, складено протоколи про вчинення депутатом сільської ради правопорушень, пов’язаних з корупцією, передбачених ч.1 та ч.2 ст.172-7 КУпАП за фактом неповідомлення у встановленому законом порядку та строки про наявність реального конфлікту інтересів і вчинення дій в умовах реального конфлікту інтересів. Зокрема, на сесії сільської ради депутат проголосувала за виділення земельної ділянки своєму чоловікові.

Постановою Бучацького районного суду депутата органу місцевого самоврядування  визнано винною та накладено адміністративне стягнення у вигляді штрафу в розмірі 200 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить 3400 гривень.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #депутат, #ділянка, #земля, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: