У Чорткові «розумні лавки» інформуватимуть про шкоду відпрацьованих батарейок (Фото)

Опубліковано:
8 Квітня, 2019

Відтепер на спинках двох «розумних лавок», що на площі Героїв Євромайдану у Чорткові, розміщуватиметься інформація про шкоду відпрацьованих батарейок та енергозберігаючих ламп, а також дані про місцезнаходження спеціальних контейнерів для їх утилізації, – повідомляє Доба.

Нагадаємо, 26 жовтня 2018 року відбулося урочисте відкриття smart-лавок у Чорткові. Це стало можливим завдяки спільному проекту ГО «Ініціатива» та Чортківської міської ради, а також субгрантовому проекту «EE-Community» «Зарядись інформацією», який фінансується Міжнародним Вишеградським Фондом за сприяння Асоціації «Енергоефективні міста України» пише Думай .

Дані «розумні лавки», як зазначили у прес-службі мерії, корисні як для місцевих жителів, так і для туристів, студентів, оскільки центральна площа є публічним простором, де проходить активне соціальне життя, забезпечуючи їм доступ до інформації, спілкування та можливістю зарядки гаджетів від сонячних панелей.

Розумнi_лавки_(2)

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #лавка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #чортків
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: