27 нових металопластикових вікон встановили у Чортківській школі спортивного профілю №3

08.04.2019 13:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Катерина Богуславська

27 нових метало пластикових вікон встановили у Чортківській школі №3 спортивного профілю І-ІІІ ступенів ім. Р. Ільяшенка. Старі вікна там вирішили замили на енергоефективні. На  заміну вікон у навчальному закладі з міського бюджету виділили 288 тисяч гривень. Про це повідомляють у Чортківській міській раді:

«27 віконних конструкцій із трикамерним склопакетом встановили в харчовому блоці спортивної школи-інтернату №3. Також там замінили старі двері, які з’єднують будівлю їдальні із гуртожитком. Загалом, на ремонтні роботи по заміні вікон у школі з коштів міського бюджету виділено 288 тис. грн. Нові пластикові конструкції мають високий рівень герметичності, запобігають виникненню протягів та утримують тепло, що сприяє енергозбереженню.

Також у планах заміна покрівлі їдальні та капітальний ремонт в робочих приміщеннях харчоблоку. За словами начальниці управління освіти, молоді та спорту Людмили Поліщук, то необхідні заходи, бо саме в цій частині будівлі умови слід покращити якнайшвидше», - пишуть працівники Чортківської міської ради.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі