Григорія Крисоватого з Хмельниччини розшукують рідні. Чоловік працює далекобійником, ще 21.02 2019 року мав їхати потягом до Києва по роботі, але у поїзд він та і не сів. З того часу він зник і телефон вимкнений. Про це повідомили у facebook у групі Хмельницький LIVE:

«Більше місяця страшного ЧЕКАННЯ! Діти щодня питають, де тато! Жінка вибилась з сил у пошуках! Без сил плаче згорьована мати! А Гріша загадково просто зник! Телефон, ніде не включався! ЗАГАДКОВА ТИША! НІКОМУ нема діла до простого водія – дальнобійника, сільського чоловяги, який пахав , як віл, щоб сім’ю прогодувати! Звертаюсь до усіх ДАЛЬНОБІЙНИКІВ …… Прошу ВАШОЇ допомоги! 
В четвер 21.02.2019р. на території ж.д. міста Хмельницький ПРОПАВ Крисов Григорій Анатолійович 17.06.1975 р.н. Їхав по роботі в Київ, але на поїзд так і не сів. Останній раз його бачили в компаії воїнів АТО м. Хмельницький. Єдиний син у матері!!! Батько 3х (2х малолітніх дітей)!! Сім’янин!!! Мій добрий друг дитинства і шкільних років!!!! Прошу ВАС !!!! ДОПОМОЖІТЬ!!!!
Усіх хто читає… прошу ПЕРЕПОСТИТИ!!! Контактні телефони: Дружина Люба ( 0974404553). Тетяна (0975334064)», – йдеться у повідомленні.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #далекобійник, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #розшук, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: