Вночі у Чорткові горів багатоквартирний житловий будинок. Зайнялося горище будівлі. Про пожежу рятувальників повідомили місцеві мешканці. Вогонь гасили понад годину. Про це пишуть на сторінці Чортківської міської ради у Facebook:

«У ніч з 5 на 6 квітня до шостої Державної пожежно-рятувальної служби надійшов дзвінок від жителів одного із багатоквартирних будинків по вул. Залізнична – люди сповістили про пожежу на горищі власного помешкання.

Пожежники більше години боролись із вогнем, займання вдалось ліквідувати та не допустити його розповсюдження на сусідні будівлі. Причини пожежі наразі встановлюються. Постраждалих та жертв, на щастя, не має.

Вранці 6 квітня комісія Чортківської міської ради на чолі з заступником голови Олегом Недокусом прибули на місце події – поспілкувались із мешканцями будинку та оглянули шкоду, нанесену вогнем. Згодом комісія розглядатиме питання надання допомоги постраждалим сім’ям у перекритті даху.

Наразі працівники комунальних служб Чорткова допомагають мешканцям будинку розчистити подвір’я від уламків згорілої покрівлі». – йдеться у повідомленні.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пожежа, #тернопіль, #тернопільські новини, #чортків
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: