У Тернополі дуже оригінально рятуватимуть водоканал від збитків

06.04.2019 10:43   Джерело: Терен
Опубліковано : Новини Тернопілля

Рятувати КП «Тернопільводоканал» від збитків планують особливим способом. Підприємству просто заборонять… співпрацю із жителями населених пунктів, які не входять до Тернопільської міської територіальної громади (МТГ), - пише Терен.

Про це йдеться у проекті рішення Тернопільської міської ради – «Про запобігання збиткової діяльності КП «Тернопільводоканал». Цей документ на розгляд депутатів запропонував начальник Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Олег Соколовський.

Міська рада, на його думку, має наказати комунальному підприємству «Тернопільводоканал» призупинити видачу нових технічних умов, дозволів і погоджень (узгоджень) проектів на підключення до мереж централізованого водопостачання і водовідведення. Проте – не для всіх, а лише для населених пунктів, які не входять до Тернопільської МТГ.

Контроль за виконанням цього рішення покладуть на постійну комісію міської ради із питань житлово-комунального господарства, екології, надзвичайних ситуацій, енергозабезпечення та енергоефективності (голова – Галина Гевко).


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Терен  

Коментарі