Смертельна аварія у Заліщиках: водій кинув потерпілу помирати

05.04.2019 23:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Анастасія Квітковська

3 квітня близько 17:40 у Заліщиках 16-річна дівчина стояла на автобусній зупинці і чекала на родичів. Ті під'їхали та припаркувалися з іншої сторони дороги. Тож дівчина рушила їм назустріч через дорогу. Пішохідний перехід знаходився за 40 метрів звідти.

В той час автошляхом рухався Mercedes. Водій не встиг загальмувати, дівчниа опинилась під колесами іномарки. Проте кермувальник навіть зупинився, а поїхав далі. Від отриманих травм пішохід загинула на місці події. Родичі запам'ятали, що автомобіль був на болгарській реєстрації.

Слідчі особу водія встановили оперативно. Менш як за годину його затримали. У скоєному 20-річний водій зізнався. Каже: не зупинився, бо злякався. У нього взяли кров для перевірки на вміст алкоголю та наркотичних речовин. Заліщанину доведеться відповідати згідно до статті 286 частина 2 ККУ.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі