У Тернопілі відбудеться підсумкова нарада команд вищої ліги чемпіонату Тернопільської області, на якій розглядатиметься формат змагань у сезоні-2019

Опубліковано:
5 Квітня, 2019

8 квітня (понеділок) у приміщенні Федерації футболу Тернопільської області (м. Тернопіль, вул. Князя Острозького, 14, каб. 506) відбудеться підсумкова нарада команд вищої ліги чемпіонату Тернопільської області, на якій розглядатиметься формат змагань у сезоні-2019. Початок о 11.00.

На нараду запрошуються представники команд вищої ліги: «Агрон-ОТГ» (В. Гаї), «Кристал» (Чортків), ФК «Бережани», «Збруч-Агробізнес» (Підволочиськ), ФК «Тернопіль-ДЮСШ», ФК «Копичинці», «Агронива» (Заводське), «Нива» (Теребовля).

Того ж дня о 12.00 відбудеться жеребкування календаря першої ліги, а о 13.00 – другої.

У жеребкуванні можуть брати участь представники команд першої і другої ліг.  

Довідки за телефоном: 068-621-28-95 (Василь Заторський, перший заступник голови Федерації футболу Тернопільської області).

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #жеребкування, #нарада, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #футбол, #юрик
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: