На Тернопільщині готуються до Міжнародного інвестиційного форуму – 2019 (Програма)

05.04.2019 13:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

Триває реєстрація учасників на Міжнародний інвестиційний форум «Тернопільщина INVEST – 2019». Цьогоріч форум традиційно відбудеться 23-24 травня. Очікують на заході представників близько 30-ти країн світу та іноземних бізнес-партнерів.

Деталі, а також реєстрація на форум

Перший день форуму відбудеться у Збаразькому замку. Учасники та гості будуть працювати на таких пленарних засіданнях: «Інструменти залучення інвестицій. Інвестиційний портал Тернопільської області» та «Концепція розвитку Міжнародного Аеропорту Тернопіль».

Також відбуватимуться паралельні дискусійні секції на напрямками:

- розвиток агропромислового комплексу;

- туризм та креативні індустрії;

- енергоефективність та енергозбереження;

- інформаційні технології.

24 травня, в рамках другого дня Форуму, гостям заходу пропонується: ознайомитись із туристично-рекреаційним потенціалом Тернопільщини та відвідати провідні підприємства області.

Нагадаємо, протягом останніх двох років Міжнародний інвестиційний форум «Тернопільщина INVEST» відвідали 70 делегацій з 52-ох країн світу.

null

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі