Паломництво на Теребовлянщину завершилося взяттям під варту

04.04.2019 18:43   Джерело: Файне місто
Опубліковано : Новини Тернопілля

Кримінальне провадження одразу за двома статтями Кримінального кодексу України розпочали слідчі Теребовлянського відділу поліції щодо 49-річного жителя Зборівського району. Зловмисник обікрав шкільну їдальню та проник до приміщення Зарваницького духовного центру. 

Про це повідомляє прес-служба поліції.

До співробітників Теребовлянського відділу поліції надійшло повідомлення, що невідомий, пошкодивши вікно, проник до одного із приміщень Марійського духовного центру села Зарваниця.  Порушника виявили семінаристи і зателефонували до правоохоронців.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили особу невідомого. Ним виявився 49-річний мешканець  Зборівського району. Як пояснив, в Зарваницю приїхав помолитися. Проте, не знайшовши собі місця на нічліг, вирішив залізти через вікно до одного із приміщень  духовного центру і там залишитися. При собі чоловік мав великий мішок, запакований різними продуктами. Які, як з’ясували правоохоронці, він викрав зі шкільної їдальні одного із сусідніх з Зарваницею сіл.

До харчового блоку навчального закладу зловмисник проник напередодні вночі через вікно. Там приготував собі вечерю і заночував. Вранці запакував харчі у мішок та подався далі  до Зарваниці, де й потрапив в поле зору правоохоронців.

Підозрюваний вже неодноразово відбував покарання у місцях позбавлення волі за майнові злочини. Наразі перебуває на випробувальному терміні за вчинення крадіжки.

Правоохоронці затримали зловмисника згідно статті 208 КПК. Стосовно нього розпочато кримінальне провадження. Його дії слідчі кваліфікують за двома статями Кримінального кодексу України: ч. 3 ст. 185 – крадіжка та ч. 1  ст. 162 – порушення недоторканності житла.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Файне місто  

Коментарі