Мопед DELTA зник із підсобного приміщення жителів Копичинчів вночі. До середини невідомі зайшли, зірвавши навісний замок та виламавши скоби дверей. На місце події виїжджала слідчо-оперативна группа.

Поліцейські вийшли на слід крадіїв за декілька годин, хоч як вони й не маскували сліди злочину. Завели двоколісник не одразу, а лише після того, як відкотили його за кількасот метрів від господарства, а тоді  перефарбували його та заховали в нежилому будинку.

Крадіями виявились двоє хлопців чотирнадцяти та сімнадцяти років. Обидвоє – жителі села Яблунів. Власника мопеда хлопці знали заочно, а транспорт вирішил вкрасти для власного користування.

Старший із підозрюваних уже перебуває на обліку у поліції. Хлопець причетний до крадіжок і його справа зараз перебуває в суді. Молодиший із крадіїв у поле зору правоохоронців потрапив вперше. Юнакам інкримінують статтю 289 частина 2 ККУ – незаконне заволодіння транспортним засобом, вчинене повторно або за попередньою змовою групою осіб.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #крадіжка, #мопед, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: