ДТП на Чортківщині, мотоцикліст втік, залишивши свою травмовану пасажирку

Опубліковано:
2 Квітня, 2019

З відкритою черепно-мозковою травмою, струсом та скальпованою раною голови до реанімаційного відділення потрапила пасажир мотоцикла Honda. Стан 20-річної дівчини важкий.

Дорожньо-транспортна пригода трапилася в селі Свидова Чортківського району. В населеному пункті не розминулися та мотоцикл. Мотоцикліст не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожньої обстановки та врізався в LADA Kalina, яка рухалася у попутному напрямку з двоколісником та здійснювала поворот ліворуч. Легківкою керував 35-річний житель села Антонів.

Кермувальник мотоцикла з місця події втік, залишивши свій транспорт. Його особу правоохоронці встановили. Це житель селища міського типу Товсте 1993 року народження. Його місце перебування поки не відоме.

Подію кваліфікували згідно до статті 286 частина 1 ККУ. Крім цього, залишення злочинцем місця ДТП та ненадання допомоги потерпілому вважається обтяжуючою обставиною правопорушення – кажуть у поліції.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ДТП, #мотоцикл, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: