У Тернополі ветеринарна клініка готова допомагати безпритульним тваринам

Опубліковано:
1 Квітня, 2019

Собака чи киця, з якими трапився нещасний випадок, вимагають негайних дій, від яких залежить майбутня якість життя тварини.

Але, якщо для тваринок, які мають люблячих господарів – це в більшості питання тільки фінансів, то для безхатьків або кинутих тварин – це питання життя і смерті, адже добродіїв, які допоможуть та профінансують лікування, поряд може не опинитись.

Лікування тварин не є дешевим і захисники тварин намагаються усіма способами збирати кошти на лікування та операції для собак і кішок.

Проект, започаткований соціальною ветклінікою “Хатіко”, має на меті забезпечити такою допомогою тих, з ким трапиться нещастя, а також у разі необхідності стерилізувати тваринку. На своїй соціальній сторінці “Друзі Хатіко. Тернопіль” керівник ветклініки Олена Дейнека розмістила допис: “Якщо Ви стаєте свідком того, як безпритульні тварини потрапляють у нещасні випадки – просимо негайно контактувати із соціальною ветклінікою “Хатіко”! У нас є можливості надати першу ветеринарну допомогу тваринам у критичних ситуаціях – обладнання, фахівці та зручності.

Ми можемо не тільки це, але і помістити тварину у стаціонар для надання інтенсивної терапії.

Ми можемо надати першу допомогу безхатній тварині в благодійному порядку.

Також ми можемо допомогти волонтерам, активістам та просто небайдужим людям зібрати кошти на лікування тварин в таких випадках.”

У”Хатіко” є хороші можливості надати необхідну допомогу, але поки що на жаль немає транспорту, щоб доставляти тварин у клініку.  

Адреса соціальної ветклініки “Хатіко”: м. Тернопіль, вул. Євгена Коновальця, 14. Контактний телефон 0504374997

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ветеринар, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тварина, #тернопіль, #тернопільські новини, #хатіко
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: