Громадський порядок під час виборів охоронятимуть 1800 правоохоронців

30.03.2019 22:13   Джерело: TeNews
Автор : Анастасія Квітковська

Про це під час прес-конференції розповів начальник поліції Тернопільщини Олександр Богомол. На підмогу тернопільським  поліцейським приїхали колеги із Києва. Поліцейські вже приступили до виконання своїх обов’язків на дільницях.

Під посиленою охороною правоохоронців перебувають усі виборчі округи. Працюватимуть там слідчо-оперативні групи, вибухотехніки, криміналісти, які виїжджатимуть на виклики про замінування чи виявлення якихось небезпечних предметів. 

У день виборів в обласному центрі напоготові будуть усі спецпідрозділи  поліції. Нести службу правоохоронцям допомагатимуть військовослужбовці Нацгвардії.

Також під час прес-конференції нагадали, що 30 березня – «день тиші». Відповідно до Закону «Про вибори», заборонено займатися будь-якою агітацією, а комунальники зобов’язані прибрати з вулиць населених пунктів усю агітаційну рекламу.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі