Скільки в Україні жінок-мільйонерів: вражаючі цифри

Опубліковано:
30 Березня, 2019

В Україні станом на березень 2019 року проживає щонайменше 1120 громадян, доходи яких перевищують 1 мільйон гривень. Серед них – 40% жінки.

Кампанія з декларування доходів громадян, отриманих у 2018 році, ще триває, тому це не остаточні цифри, зауважує Державна фіскальна служба. Наразі українці подали вже понад 100 тисяч декларацій.

Цікаві факти про українців-мільйонерів:

Найстаршому українському мільйонеру 83 роки, а наймолодшому – 18 років. 

Найбільше мільйонерів у Києві – 396 осіб. На другому місці Харківська область – 101 особа, а на третьому – Дніпропетровська з 96 мільйонерами.

40% мільйонерів – жінки віком від 18 до 78 років. Наймолодша з них задекларувала дохід від успадкування майна.

мільйонери мільйонери жінки скільки в Україні мільйонерів
Скільки в Україні мільйонерів та хто вони

Понад 500 мільйонів гривень задекларував житель Дніпра, який отримав у подарунок майно від близького члена сім’ї. Це найбільша сума оподатковуваних доходів.

Найбільші суми податку сплатили мешканці Києва – 3,5 мільйона гривень від операцій з інвестиційними активами. На другому місці – податки жителів Сумської області – 2,7 мільйона гривень доходів, отриманих з джерел за межами України у вигляді роялті.

35% мільйонерів декларували доходи від операцій з продажу (обміну) майна, 24% – отримання інших оподатковуваних доходів та 20% – від надання майна в оренду (суборенду).

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #жінка, #мільйонер
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: