Як повернути хлопця: безпрограшні поради та рекомендації

Опубліковано:
29 Березня, 2019

Що б не кричали нам подружки, мами і продавщиці з сусіднього кіоску -повернутися колишнього хлопця хочеться. Чи то через холодне ліжко, чи виною всьому велике і світле почуття – справжня причина того, що ти хочеш повернути хлопця може бути будь-якою. Головне, щоб все вийшло.

Редакція tochka.net постарається знайти відповідь на вічні питання і повернути всіх колишніх хлопців. Просто наші нам винні грошей.

Як повернути колишнього, якщо ми не спілкуємося?

Один з найпоширеніших випадків, в якому всі козирі в тебе на руках. Якщо ви не спілкуєтеся, то твоя спроба зустрітися з ними або написати викличе у нього одну з очікуваних реакцій. Він подумає, що ти: а) напилася і хочеш сексу з ним (так-так, всі колишні, прямо-таки “вау” в ліжку); б) напилася і хочеш до нього повернутися.

Якщо ви не спілкуєтеся, але він все-таки взяв трубку – це твій шанс. Постарайся максимально спокійним (і тверезим) голосом сказати, що ти скучила. Яким би не було ваше розставання, сумувати за колищнім – це нормально. Можливо, так ти зможеш умовити його зустрітися з тобою і ви поговорите.

Правильними словами ти зможеш переконати його, що пора відновити ваші відносини. Головне не дзвонити йому через три дні після розставання. Особливо, якщо ви розлучилися через твою зраду.

Як повернути колишнього, якщо ми дружимо?

Ця історія стара як світ: колишні друзями не стають. Ви ж не Потап і Горова і навіть не Гомес з Бібером.

Якщо у вас вийшло розійтися і не зіпсувати відносини – шанс повернути коханого дуже великий. Для того, щоб операція “повернення колишнього” пройшла максимально гладко, необхідно показати йому, що ти здатна дружити з ним і не відчуваєш до нього романтичних почуттів.

У всіх людей є схильність до власництва, а значить його сильно образить той факт, що ти можеш рухатися далі і жити без його чуттєвої любові. Але, ні в якому разі, не веди себе відчужено або байдуже. Покажи йому, що він класний, але тільки для френдзони.

Як повернути хлопця, якщо про мене розпускають чутки?

Що поганого в тому, що твоєму колишньому вже розповіли про твої нетверезі танці в барі або показали твій профіль на Tinder? Навпаки – нехай ці чутки не працюють проти тебе, а тільки грають на руку.

Якщо він дізнається багато дивної інформації – він сам вийде на зв’язок, щоб підтвердити чутки або їх спростувати.

Знову ж таки, ось тобі шанс все виправити. Не впадати в істерики, не писати пости на 16 вордівських листів про те, як “суспільство вішає ярлики на дівчат, після розставання” і навіть не постити сторіс з написами “що ще про мене придумаєте?”. Нехай всі говорять за тебе, тоді твій колишній з більшою ймовірністю захоче діалогу.

Як повернути колишнього хлопця, якщо я винна в розставанні?

Любов – штука непроста. Ти ніби переймаєшся почуттям до свого хлопця, а потім опиняєшся на побаченні з іншим. Або, в серцях, наговориш коханому всяких гидот про розмір зарплати (і ще чого-небудь), а він образиться і піде. Тебе вже попустило, ти хочеш все повернути, але розумієш, що він може не погодитися тому, що ти винна.

Навіть з цієї ситуації можна знайти вихід! Влаштовувати флешмоб під його будинком або (ще гірше) під офісом – не варто. Рівно як і телефонувати йому і записувати голосові повідомлення в трьох актах і двох ролях.

Найправильніша лінія поведінки – дати йому час все переварити. Ось побачиш, через час він вже не захоче душити тебе при зустрічі. І навіть назве тебе близьким до цензурного словом.

Чого точно не треба робити, якщо хочеш повернути колишнього

1. Ридати у нього під будинком і розповідати його конс’єржці історію вашого кохання.

2. Писати йому, що любиш тільки його і ніколи більше нікого не полюбиш.

3. Скидати скріни сумних пісень в Сторіс.

4. Писати сопливі пости і виносити приватне на загальний огляд.

5. Постити загальні фотографії (це шкода).

6. Дружити з його новою дівчиною.

7. Страждати на очах спільних друзів.

8. Бути стервом.

9. Викладати ваше домашнє відео в YouTube.

10. Спілкуватися в Instagram з його мамою.

11. Йти до езотерика, ворожок і відьом.

12. Спати з усіма підряд йому на зло.

Щоб повернути хлопця потрібно звернутися до психолога. Чим допоможе фахівець?

Якщо ви підете на терапію удвох, то ваші відносини можна буде перезавантажити. Але якщо твій колишній не зацікавлений у відновленні відносин, то відправитися до психолога теж буде не зайвим.

Психолог допоможе визначити істину причину твого бажання повернути відносини і допоможе розробити правильну стратегію. Якщо ти не хочеш принижуватися і допускати класичні помилки – звернися до фахівця.

Як повернути колишнього хлопця: поради психолога (відео) 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #життя, #кохання, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #порада, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: