Чи цьогорічні вибори на Тернопільщині – найменш «піаристі»?

Опубліковано:
29 Березня, 2019
У зв’язку з чим під час передвиборчої кампанії в Україні було допущено менше нечесного піару, розповіли у Тернополі, – пише сайт «Тернополяни».

В Україні після прийняття  нового виборчого законодавства було посилено заходи, які мінімізують політичну корупцію під час виборів через унеможливлення використання тіньових коштів для проведення агітацій.

Як пояснив керівник Нацполіції Тернопільщини Олександр Богомол, саме завдяки цьому на цьогорічних було допущено менше нечесної реклами.

—  Думаю, що всі оцінили, наскільки менше піару допущено щодо цьогорічних виборів. Це відбулося завдяки законодавству щодо легалізації коштів, які використовуються для забезпечення виборів, адже воно унеможливлює використання тіньових коштів. Наприклад, будь-яку рекламу – по телебаченню, радіо, на вулиці особи повинні оплачувати легальними коштами. Надійшло в поліцію дуже багато повідомлень про поширення неофіційної реклами. Це дало можливість учасникам виборчих перегонів зрозуміти, що тіньові кошти використовувати досить важко та небезпечно. Саме тому й виборчий процес пройшов спокійнішим, — наголосив Олександр Богомол.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #Президент, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: