Тернополянин розповів, як його зупинив поліцейський, бо йому здалося що водій без паска безпеки

Опубліковано:
29 Березня, 2019

Тернополянин Петро Головатий на своїй сторінці у Facebook опублікував відео, зняте із салону автомобіля, де видно, як його зупинив поліцейський, якому здалося, що водій не пристебнув на собі паска безпеки. Петро Головатий на відео запевняв правоохоронця, що поважає новостворену поліцію і просив не розчаровувати його, у той же час поліцейський просив показати посвідчення водія і всі необхідні документи:  

Також Петро Головатий додав:

«Після розмови з патрульним подумав: може замість мого агродрона зробити робопатрульного, хоча б такого віртуального у вигляді програми на планшет копа. Тоді патрульний, слідуючи підказкам на планшеті, не вигадував би причину зупинки на ходу одну за одною і слідував би при розмові з водієм процедурі як написано в законі, а не говорив що можуть бути підроблені документи, треба звірити номера агрегатів…
А саме головне: може би не сказав, що йому надоїло спілкуватись з водієм і не тікав би від нього…», – зазначає Петро Головатий.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #водій, #головатий, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #поліція, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: