Забезпечать кормами і свиней, і корів, і птицю

29.03.2019 09:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Ярослав Бачинський

У деяких електронних засобах інформації прозвучало, що в Настасові Тернопільського району агрокомпанія ПП «Агропродсервіс» запустила у виробництво нову лінію випуску комбікормів. Зателефонував до генерального директора одного з найпотужніших агропідприємств Тернопільщини заслуженого працівника сільського господарства України Андрія Барана.

- Поки що нова виробнича технологічна лінія працює у тестовому режимі. Виготовляємо всі необхідні документи, однак на початку літа її запустимо у робочому режимі, - каже керівник. - Питання забезпечення комбікормів для усього поголів’я свиней, молочної череди, птахівництва назріло давно. Ми збільшуємо у рази і молочне скотарство, відгодівлю курей-бройлерів, індиків. Це пов’язано з ефективною роботою Тернопільського м’ясокомбінату, збільшенням виготовлення не лише м’ясних та ковбасних виробів, а й асортименту тощо.

Усе змонтоване обладнання вітчизняного виробництва Хорольського механічного заводу Полтавської області. Хлібороби і заводчани налагодили тісні партнерські зв’язки ще у 2006 році. 2011-го агрокомпанія перша на теренах області та Західної України запустила комбікормовий завод з виробничою потужністю 10 тон на годину. Незабаром його інтенсивність зросла до 200-250 тон на добу.

Настасівчани знову звернулися до спеціалістів механічного заводу з Хоролу Полтавської області, щоб збільшити виробництво до 420 тон на добу. Надійні партнери агробізнесу у короткі строки якісно технологічно змонтували нову лінію з виробництва 440 тон кормів за добу.

Нове виробництво  забезпечить не тільки додаткові робочі місця. Буде випускати 11 видів кормів для свиней,4 - для молочного стада,3 - для відгодівлі ВРХ, 5 - для курей-бройлерів, 3 - для індиків. Усі корми, вироблені на сучасному заводі з вітчизняним обладнанням, використають для внутрішніх потреб для тваринництва та птахівництва.

Ярослав БАЧИНСЬКИЙ


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі