Тернополянин, якого побив водій буса, шукає свідків

Опубліковано:
28 Березня, 2019
26 березня на автодорозі на проспекті Степана Бандери у Тернополі трапився неприємний інцидент. Водій автомобіля “Volkswagen” побив велосипедиста, – повідомляє сайт «Тернополяни».

Останній написав заяву в поліцію. Також просить відгукнутися очевидців ситуації. 

“Я виїжджав з провулку що веде від магазину “Східний” на проспект Бандери.- Перед виїздом на дорогу пригальмував, подивився наліво направо – транспорту близько не було. На зупинці вулиця Коновальця стояла маршрутка, десь метрів 50 від мене. Я рушив щоб перетнути дорогу – в цей час по середній смузі з-за маршрутки на швидкості виїжджає білий бус. Його водій б’є по гальмах і я по гальмах – зіткнення не сталось. Після цього водій з жінкою із криками “дитина впала” вибігає з авто, кидає мене з велосипедом на асфальт і починає бити ногами, потім поламав велосипеда, сів в машину і поїхав в напрямку “Збаразького кільця”, – розповідає потерпілий Богдан, пише “20 хвилин”.

Також додає, що водій авто бив його ногами по голові, коли той лежав на дорозі. Слідчий має дати направлення на судмедекспертизу?. 

Якщо ви були свідком побиття велосипедиста, чи маєте фото або відео, чоловік просить звернутися до слідчого Миколи Стрілецького за номером 068-421-31-41 або до Богдана Пастушака – 068-105-75-57.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бійка, #дорога, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #свідок, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: