Відбувся лідерський форум від бізнес-школи «Network 21»

Опубліковано:
28 Березня, 2019

Які цінності та навички допоможуть розвивати бізнес успішно у найближчому майбутньому, – говорили про це на лідерському форумі від бізнес-школи «Network 21», який нещодавно проходив у Броварах. Network 21 є світовою організацією, яка допомагає підприємцям ефективно будувати свій бізнес, опираючись на навчальні матеріали, семінари та форуми.

Весняний бізнес-форум зібрав провідних бізнесменів світу, які, як і на форумі у Давосі, дискутували на тему «Куди рухається світ?». І всі прийшли до однієї думки: ключовими зараз і у майбутньому залишиться люди та їх навички.

Головними спікерами на форумі стали Алі Ганнадан, бізнесмен з Філіппін, Маргарита Січкар, бізнес-леді, власниця освітнього кластеру «Schastiehub», Володимир Дегтярьов, власник та директор PR-агентства «Newsfront», Тарас та Ірина Демкури, успішні українські бізнесмени та меценати, а також інші провідні експерти у сфері поведінкової економіки та рекомендаційного бізнесу.

null

«Для того, щоб змінити своє життя, треба мати мрію та сформувати бачення, як її реалізувати», – переконаний спеціальний гість семінару Алі Ганнадан. Його виступ допоміг учасникам форуму навчитися планувати роботу таким чином, щоб вона допомогла якнайшвидше дійти до мети.

null

Ставитися до кожної людини, як до партнера чи друга і давати їм цінність – порадила бізнес-леді Маргарита Січкар.

null

«Ми співпрацюємо вже 22 роки з бізнес-школою «Network 21». Тут зібралося більше 5000 тисяч підприємців зі всієї України вчитися та підвищувати свій рівень навиків та експертності», – повідомив Тарас Демкура, відомий бізнесмен та меценат.

null

Виступ Ірини Демкури стосувався важливості для бізнесменів побудови особистого бренду, розвитку навичок softskills, а також зміни мислення у контексті загальних світових трендів.

null

Велику зацікавленість у аудиторії викликав виступ Володимира Дегтярьова, який створює PR-компанії для численний українських та міжнародних компаній, у тому числі проекти зі створення репутації топ-менеджерів та лідерів ринку.

null

Три дні насиченої програми, навчання теорії бізнесу, ознайомлення з провідними стратегіями сучасності, нетворкінг однодумців та неймовірний заряд позитиву та впевненості у своїх силах – це все «Network 21».

null

Відгуки учасники форуму дають впевненість у високій професійності світової бізнес-школи, завдяки діяльності якої тисячі українців вибудовують свій успішний бізнес.

null

 

null

 

null

А вже 12-14 липня у Києві в Палаці Спорту на форумі очікують гостя зі Сполучених Штатів Америки Пітера Меца, якому 82 роки, він має 51 рік досвіду бізнесу на 5 континентах, виховав з дружиною 10 дітей, 5 з яких сім’я усиновила. Пітер веде активний спосіб життя, ходить в гори, катається на велосипеді, займається дайвінгом, тенісом і подорожує по всьому світу!

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Network 21, #бізнес, #Демкура, #форум
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: