В одній із книгозбірень Тернополя «дегустували» поетичне слово

28.03.2019 09:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Валентина Семеняк

У затишній світлиці бібліотеки-філії для дітей №4 "Центр Коронації слова" відбулась презентація вже 14-го числа літературно-мистецького часопису "Подільська толока".У цьогорічному номері "Толока" згуртувала довкола себе 77 авторів з Тернопільського краю. Серед них поети, прозаїки, гумористи, перекладачі, рецензенти. Щороку  літературний альманах поповнюється новими авторами - новими творами.

На цей раз у гості до згаданої книгозбірні завітали поети - активні дописувачі "Подільської толоки". Ось як про це написала на своїй сторінці у ФБ поетеса, членкиня Національної спілки письменників України Любов Малецька: "14-й випуск літературно-мистецького альманаху "Подільська толока" уже на поличках нашої бібліотеки! Це колективне зібрання творів письменників Тернопілля з'явилося не просто так. Його сьогодні презентували ті, кому підвладне перо і рима. У біблотеці було літературно-натхненно! Таку атмосферу творили наші гості - учасники літературного об'єднання, яке діє при ТОО НСПУ: Зіновій Кіпибіда, Надія Тарасюк, Ольга Кміт, Галина Дричик, Богдан Кушнірик, Володимир Бойко, Арсен Вікарук. "Дегустували" поетичне слово студенти Галицького коледжу".

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

Фото: Валентина Семеняк


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі