ЖК «Київський» у Тернополі - комплекс, де все продумано до дрібниць (Фото)

27.03.2019 13:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

У будівельній компанії "Матла" показали макет житлового комплексу "Київський". У комплексі передбачено сучасні квартири з можливістю перепланування, підземний паркінг, дитячий майданчик, а територія комплексу має бути заповнена озелененням.

— Якщо говорити про ті новобудови, які зараз будуються у Тернополі, то підземний паркінг передбачений у будинку на Київській (2 черга, 3 черга). Це дозволить нам забрати безліч машин з подвір'я. Відтак, буде більше місця для прогулянки або відпочинку. Крім того, це дозволить забезпечити вільний простір на випадок екстрених ситуацій для під’їзду спецтехніки, — розповідає директор компанії "Матла" Андрій Матла.

Підземний паркінг також буде під охороною. Тобто у приміщенні облаштують відеокамери, що зводить до мінімуму ймовірність пошкодження автівки, її злому або викрадення.

— Купуючи квартиру у будинку з підземним паркінгом власнику авто не доведеться кожного ранку йти на стоянку, щоб забрати машину, оскільки стоянка знаходиться прямо в будинку. Ці переваги вже оцінили жителі новобудов на Лучаківського 6а, де є підземний паркінг, Тролейбусна 9б, — зазначив Андрій Матла.

Також у багатоповерхівках житлового комплексу "Київський" передбачено броньовані вхідні двері, металопластикові вікна, а також сучасні ліфти американської компанії "OTIS".

Детальніше ознайомитись із ЖК "КИЇВСЬКИЙ"

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі