«Бережіть голову!»: На Україну насувається потужна магнітна буря

27.03.2019 10:23   Джерело: Корупція
Опубліковано : Новини Тернопілля

На Сонці відбуваються вельми тривожні події. Відомо, що три найпотужніші за останні місяці спалаху на небесному ліхтарику” спровокували магнітну бурю, яка зараз летить до Землі.

Про це пишуть американські наукові видання.

Вчені попередили, що збудження магнітного поля триватиме до кінця березня, а свого максимуму досягне в середині наступного тижня. Лікарі попереджають, небесні явища можуть викликати погане самопочуття у метеозалежних людей.

За словами астрономів, в ці дні необхідно частіше дивитися на небо – потоки сонячного випромінювання часто стають причиною Північного сяйва, причому не тільки в приполярних областях.

Варто нагадати, що українські вчені прокоментували інформацію фахівців з NASA про те, що біля Землі промчить досить великий астероїд. Відомо, що розмір астероїда в діаметрі сягає 40 метрів. Про це стало відомо завдяки повідомленням українських ЗМІ.

Так, за словами київських фахівців, що у разі падіння на Землю, на її поверхні утворюється кратер діаметром 800 метрів. Втім, вчені заспокоїли громадян і стверджують, що цей небесний об’єкт пролетить повз, але при цьому його відстань від планети буде зовсім невеликою — приблизно 300 тисяч км.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Корупція  

Коментарі