Тернопільсько-Зборівська єпархія УГКЦ передала бійцям ЗСУ позашляховик

26.03.2019 15:13   Джерело: chronica.co.ua
Опубліковано : Новини Тернопілля

Тернопільсько-Зборівська єпархія УГКЦ передала в зону ООС позашляховик для українських бійців. Про це повідомили в прес-службі єпархії.

Зазначається, що у вихідні з благословення і матеріальної підтримки архієпископа і митрополита Тернопільсько-Зборівський УГКЦ Василя Семенюка автомобіль марки Land Rover freelander був переданий в користування ЗСУ.

Акт передачі відбувся під час духовної місії Тернопільсько-Зборівської архиєпархії УГКЦ, яка проходить в ці дні на передовій.

Представники УГКЦ відвідали місця дислокації військових батальйону “Тернопіль” та інші локації в околицях Луганській області, щоб у великий піст напередодні Великодня підтримати українських бійців, надати святе таїнство сповіді і святого причастя і передати захисникам України матеріальну допомогу, яку пожертвували віряни УГКЦ Тернопільщини.

Священик-капелан Володимир Топоровський у своєму дописі в мережі Facebook пише: «Спільно із нашими хлопцями молилися за припинення війни. Так сильно всім хочеться миру та спокою, щоби повернутися до дому, до сім'ї та родини живими-здоровими. Кожного разу у своїх молитвах згадуємо всіх тих, що допомагають українському війську. Хлопці щиро дякують жіночкам, які робили вареники, пельмені, голубці та інші страви. Це все займає великого труду та часу, однак тут на війні, ці приготовані із великою любов'ю страви, пригадують нашим хлопцям рідний дім».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: chronica.co.ua  

Коментарі