На тернопільському підприємстві заробляють більше 22 тис гривень у місяць

26.03.2019 14:43   Джерело: Думай
Опубліковано : Новини Тернопілля

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман розповів про тернопільське підприємство, продукцією якого користуються у багатьох країнах світу.

“Ви бачили, як гарно світиться вночі Львівська опера, як горять ліхтарі на вечірньому Хрещатику? Освітлення цих та багатьох інших об’єктів – робота бельгійсько-українського підприємства “Шредер” у Тернополі.

Компанія – лідер з освітлення в Україні. Вона встановила понад 500 тисяч високоефективних світильників на українських вулицях, автомагістралях, парках. Крім того, більше 80% освітлювальних приладів з тернопільського підприємства експортуються одразу до Євросоюзу”, – зазначив прем’єр.

“Лос-Анджелес, Відень, Рим, Брюссель, Київ, Вінниця… Це невелика частина міст, які освітлені лампами, ліхтарями і освітлювальними системами, які виготовляють у Тернополі”, – додав прем’єр.

Він також зауважив, що працівники підприємства отримують високі зарплати.

«Виграють від такої співпраці тернополяни: вони працюють вдома і отримують ринкову зарплату. Як розповіли мені робітники, кваліфікований майстер отримує понад 22 тис. грн. на місяць. Середня зарплата на підприємстві від 16 тис. грн.», – повідомив Гройсман.

Шредер (2)

Шредер (5)

Шредер (4)


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Думай  

Коментарі