Кліп неймовірної гімнастки Анастасії Бачинської - вперше на ютуб каналі блогерши зі Швейцарії

26.03.2019 16:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Олена Мудра

Тернополянка Анастасія Бачинська у свої 15 років має чудову спортивну гімнастичну історію - від перших перемог у Тернополі до найвищих нагород престижних змагань.

null

Тренується з 12 років у Києві.

За успіхами талановитої спортсменки спостерігають не тільки на Україні, а і за кордоном. І не тільки професійні тренери і судді.

null

 

null

Нещодавно в ю-тубі з'явився ролик, де зібрані відеомоменти виступів Анастасії на різних змаганнях. На головній картинці ролика - фотоколаж Насті - з відомою світлиною, де вона "пробує на зуб" золоту нагороду, з ефектними фото моментів виступу і колажем з олімпійськими кільцями - на фото напис "Токіо, 2020" прямий натяк на те, що нашу спортсменку хочуть там бачити.

Усього через рік стартує тридцять друга літня літня Олімпіада у Токіо. Надіємось, Анастасія Бачинська буде вперше змагатись там серед дорослих гімнасток найвищого класу.

null

 

null

Ролик красномовно підписано: "Анастасія Бачинська: une gymnaste incroyable - неймовірна гімнастка". Напрям ютубера - популяризація гімнастики, господиня каналу Еlodie Lach живе у Швейцарії, і хоча їй найбільше імпонує художня гімнастика, все більше розміщує роликів спортивних гімнасток. Це перший ролик про українську гімнастку. На каналі є відео найсильнішіих юних гімнасток світу. 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі