Викладачів та студентів українських ВНЗ запрошують до участі в літній школі в Болгарії

26.03.2019 09:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

Міністерство освіти та науки Болгарії виділило п'ять місць для українських студентів та викладачів для участі у щорічному літньому семінарі з болгарської мови, літератури та культури.

Ця пропозиція актуальна для тих, хто вивчає болгаристику або славістику. Перевагу надаватимуть тим кандидатам, які вивчають болгарську мову, літературу та культуру в закладах, підпорядкованих Міністерству освіти і науки України.

Пропозиція покриває харчування, проживання, навчальну та культурну програму. Транспортні витрати, а також медичне страхування учасники мають оплатити самі.

Семінар відбудеться на базі Великотирновського університету ім. Св. Кирила та Мефодія та Софійського університету ім. Св. Климента Охридського.

Для участі у семінарі необхідно подати заповнену анкету, мотиваційний лист, лист-рекомендацію та CV. 

Подати заявку на участь можна до 15 квітня. Всі деталі можна знайти на сайті МОН.

Раніше повідомлялося, що Чехія виділила стипендії для українських студентів і викладачів на участь у Літній школі слов’янських студій.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі