Відомий в Тернополі громадський активіст, майданівець - Богдан Брич, розповів про наболіле

Інтерв’ю з в. о. старости с. Гаї-Шевченківські Богданом Бричем.

26.03.2019 08:43   Джерело: Політерно
Опубліковано : Новини Тернопілля

Політерно” та Інна Сирник завітали у гості до відомого в Тернополі громадського активіста, майданівця, в. о. старости села Гаї-Шевченківські Богдана Брича.

Ми давно знайомі з Богданом, уважно слідкували за процесами, що супроводжували приєднання села Гаї-Шевченківські до Байківецької ОТГ, а також провокаціями з боку певних політичних сил, пов’язаних з неупередженою позицією сільського голови під час тих подій. Не дивлячись на тиск, маніпуляції та навіть крадіжку автомобіля голови сільради громада села відстояла вибір, який зробила під час референдуму – не йти на об’єднання з Тернополем. Також люди переконались у стійкості та принциповості свого сільського голови – Богдан Брич не підвів.

Минулого року Богдан поповнив лави партії ВО “Батьківщина” та висловив свою підтримку на президентських виборах кандидату від цієї політичної сили Юлії Тимошенко. З огляду на вище зазначене, ми вирішили поспілкуватись з цією цікавою особистістю і постивити декілька запитань стосовно зробленого ним вибору і не тільки.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Політерно  

Коментарі