У Бережанах вшанували пам'ять Героя АТО Олександра Філя

25.03.2019 10:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Катерина Богуславська

У Бережанах вшанували пам'ять Героя АТО Олександра Філя. Згадати військового до Бережанської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1, де він навчався, прийшли учні і педагоги цього навчального закладу. Вшанували пам'ять Олександра Філя 22 березня 2019 року, напередодні дня його народження. Про це працівники школи написали у групі «Береж Інфо»:

Нагадаємо, Олександр Філь народився 23 березня 1995 у Бережанах. Був військовим, солдатом  аеромобільно-десантного взводу аеромобільно-десантної роти аеромобільного-десантного батальйону військової частини А0284 Збройних сил України. Після закінчення Бережанської школи №1 поступив до Бережанського агротехнічного інституту. Був учасником молодіжної спортивно-патріотичної організації «Сокіл». Після першого курсу навчання в інституті  вирішив залишити навчання й пішов служити за контрактом у 80-ту аеромобільну бригаду у Львові. Із АТО Олександр одразу вирушив на схід, де охороняв  аеропорти Донецька та Луганська. Був навідником аеромобільно-десантного взводу військової частини А0284. 16 серпня 2014 р. поблизу  села Хрящувате під Луганськом  терористи обстріляли українські позиції із «Градів».  Один снаряд влучив у будівлю, де перебував й Олександр. Через смертельне поранення військовий загинув. Олександру Філю було 19 років.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі