Найгарячіші пози в сексі, які допомагають схуднути

24.03.2019 23:43   Джерело: ukr.media
Опубліковано : Новини Тернопілля

Секс приносить не тільки емоційне задоволення, а й фізичну користь. Спеціалісти розповіли, які саме пози допоможуть схуднути.

Чоловік втрачає близько 5 калорій за хвилину сексу, а жінка – 3 калорії. Деяким парам вдалося спалити в ліжку до 400 калорій.

На думку вчених за 50 статевих актів цілком реально схуднути на 3-10 кг. Така суттєва різниця залежить від тривалості, темпу і вибраних поз.

Про це пише ukr.media

Після статевого акту не можна їсти протягом 40 хвилин. Тоді перекусити білковою їжею: м'ясом, сиром, яйцями. Білок піде на будівництво м'язової маси і допоможе організму швидше спалити зайвий жир.

5 найбільш ефективних позицій.

Поза Собака головою на схід

Жінка зверху, спиною до лежачого партнера. Спалюєте – 350 калорій.

Поза Ф'южн

Чоловік і жінка сидять на підлозі або на ліжку. Вона між його ніг, злегка відхилившись назад, він – кожен раз притягує її до себе. Спалюєте – 200 калорій.

Поза Гейша

Жінка лежить обличчям вниз, злегка розвівши ноги в сторони, а чоловік знаходиться зверху, ззаду. Спалюєте – 250 калорій.

Поза Амазонка

Чоловік лежить на спині, зігнувши ноги в колінах, а дівчина сідає на нього зверху, трохи нахилившись вперед. Спалюєте – 250 калорій.

Поза Чайний млин

Чоловік лежить на спині з розведеними в сторони ногами, жінка лягає на нього зверху, зводить стегна і, витягаючи ноги, починає сексуальні рухи. Спалюєте – 290 калорій.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: ukr.media  

Коментарі